explor logo

Trek er op uit,
duvoplus EXPLOR heeft alles in huis voor een groot outdoor avontuur.

Go out & EXPLOR!

Ontdek het volledige EXPLOR gamma

Honden en hun baasjes kunnen samen op avontuur met duvoplus EXPLOR.

Een kwalitatief assortiment van stevige en weerbestendige halsbanden, leibanden en harnassen. De eigentijdse designs, ergonomische modellen en duurzame materialen zorgen voor meer comfort en veiligheid onderweg voor zowel de baasjes als de honden.

Het EXPLOR gamma bestaat uit verschillende lijnen:

 “City

 “North, EastSouth en West” 

met elk hun specifieke mix van modellen, kleuren en afwerking. Telkens met dezelfde hoge kwaliteit, zachte neopreen voering aan de contactoppervlakken en stevige sluitingen, gespen en D-ringen, speciaal ontworpen voor actieve honden. duvoplus

Trek er op uit, duvoplus EXPLOR heeft alles in huis voor een groot outdoor avontuur.
Go out & EXPLOR!

EXPLOR CITY is een Limited Edition uitvoering met een reflecterend motief of verlichting om ook `s nachts goed zichtbaar te zijn. De halsbanden hebben stevige geborstelde metalen sluitingen, kunnen perfect op maat van de hond worden aangepast en zijn zeer handig in gebruik. De hals- en leibanden zijn afgewerkt met zachte neopreen voering voor een maximaal comfort

EXPLOR NORTH 

Duurzame, weerbestendige en comfortabele tuigen uit tweekleurig geweven nylon in modieuze kleuren.
De halsbanden en harnassen hebben stevige geborstelde metalen sluitingen, kunnen perfect op maat van de hond worden aangepast en zijn zeer handig in gebruik. De ideale artikelen voor fervente en avontuurlijke wandelaars.

 EXPLOR EAST 

Duurzame, weerbestendige en comfortabele tuigen uit tweekleurig geweven nylon in klassieke tinten.
De leibanden, halsbanden en harnassen hebben stevige metalen ringen en clips in geborsteld grafietgrijs, kunnen perfect op maat van de hond worden aangepast en zijn zeer handig in gebruik. De kliksluitingen hebben een schuifslot en op de harnassen zit vooraan een fluorescente bies om op te vallen in het donker.
EAST is de perfecte match voor elke hippe “urban explorer”.

EXPLOR SOUTH 

Gemaakt van slijtvast en vuilafstotend PVC, geschikt voor alle weersomstandigheden en gebruik aan en in het water. Heel gemakkelijk in onderhoud. Bovendien is SOUTH fel gekleurd voor betere zichtbaarheid. De stevige tracking lijnen zijn ideaal voor trainingen of om honden meer bewegingsvrijheid te geven. Bijvoorbeeld aan het strand. Trek er op uit, duvoplus EXPLOR heeft alles in huis voor een groot outdoor avontuur

EXPLOR WEST 

Duurzame, weerbestendige producten uit geweven nylon in klassieke effen kleuren. De leibanden, halsbanden en harnassen hebben stevige metalen ringen en clips in mat maangrijs. Ze kunnen perfect op maat van de hond worden aangepast en zijn zeer handig in gebruik. De kliksluitingen hebben een schuifslot en alle artikelen hebben een fluorescente bies om ook ‘s nachts goed zichtbaar te zijn. WEST maakt iedere wereldreiziger gelukkig en goed zichtbaar. 

Notificatie terug op voorraad We zullen u informeren wanneer dit product terug beschikbaar is. Vul uw email adres hieronder in om op de hoogte gehouden te worden.