witte molen

Witte Molen

Alles wat je nodig hebt onder één dak!

Witte Molen gaat tot het uiterste om het welzijn van dieren en hun baasjes te verbeteren door het brengen van handige, innovatieve en best-in-class voedings- en verzorgingsproducten voor siervogels, kleine zoogdieren, wilde vogels, duiven & pluimvee.

Ontdek alle producten van witte molen  

Gemaakt in Nederland vanaf 1740

De geschiedenis van Witte Molen begon meer dan 280 jaar geleden in het Brabantsche Meeuwen in Nederland. De molenaars begonnen toen te handelen in zaden en granen. Al snel kochten ze grondstoffen van over de hele wereld en kwamen ingrediënten vanuit de vier windstreken.

De huidige producent van huisdiervoeding, vandaag een onderdeel van Laroy Group, heeft heel wat te danken aan deze vroegere handel. De focus van de onderneming verlegde zich dan wel, maar de bijzondere aandacht voor de grondstoffen bleef. Vandaag gebruikt Witte Molen deze kennis samen met de know-how van het moederbedrijf om voedingsproducten voor siervogels, konijnen, knaagdieren en duiven te creeëren en produceren.

Bezoek de website van WITTE MOLEN
wm algemeen

Enkele cijfers

 • Verkocht in +60 landen
 • 1,2 ha productielocatie
 • +1800 ingrediënten beschikbaar
 • +800 formules
 • 5 sterke merkconcepten
 • 20+ soorten verpakkingen
 • +100 silo’s opslagcapaciteit
 • Productiecapaciteit: 9 ton per uur

Alles onder één dak

Goed en evenwichtig voer voor siervogels, konijnen en knaagdieren van de Brabantsche Witte Molen die al sinds 1740 draait. De ervaring, toewijding en vindingrijkheid van het Witte Molen team, hun passie voor kwaliteit en de jarenlange samenwerking in het maken van mengvoeders zorgen ervoor dat de producten top-notch zijn. Ontdek de 5 sterke merkconcepten van Witte Molen hieronder.

PUUR : genieten van de pure smaken uit de natuur !

Fijnproeversmengelingen en -snacks voor konijnen, knaagdieren en vogels. Gastronomische, goed gegeten recepten op maat van de behoeften van uw dier, met een schat aan hoogwaardige ingrediënten. Zonder kunstmatige bewaarmiddelen, kleur- en smaakstoffen bovendien.

Bekijk alles van PUUR

wm puur

Enkele producten in de kijker van Puur Pauze:

wm expert

EXPERT : +150 prestatiegerichte voeders

 • voor vogels knaagdieren en konijnen
 • evenwichtige en voedzame mengelingen
 • gebruiksklare ei- en zachtvoeders
 • mono-component producten

Enkele producten in de kijker van Expert:

COUNTRY : Terug naar éénvoudiger tijden

Traditionele mainstream muesli’s voor konijnen, knaagdieren en vogels. Graag gegeten ‘waar voor uw geld’ mengelingen voor een breed publiek

country

Enkele producten in de kijker van Country:

wm topfresh

Top Fresh : bodembedekkers en nestmaterialen

Een range aan hoogwaardige bodembedekkers en nestmaterialen voor vogels, konijnen en knaagdieren. Een hygiënische leefomgeving gegarandeerd!

PLUS : Mineraalvoeders voor duiven en siervogels

Een ruim aanbod aan voedingssupplementen voor kleine zoogdieren, konijnen, vogels, kippen en reisduiven. Deze producten bevorderen de algemene gezondheid van het dier en zijn resultaat van onderzoek door een team van experts.

plus
Notificatie terug op voorraad We zullen u informeren wanneer dit product terug beschikbaar is. Vul uw email adres hieronder in om op de hoogte gehouden te worden.